Algemeen

 

Wat fijn dat je de weg naar Dierencirkel, hebt gevonden! Ik ben Janna, Natuurgeneeskundig therapeut en heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met dieren en hun gezondheid. Wil je meer weten over mijn achtergrond? Klik op deze link Over mij  en lees verder.

 

Consult

Als je een vraag hebt kun je bellen of het contactformulier invullen. Ik reageer dan zo snel mogelijk, om als het nodig is een consult in te plannen. Voorafgaand aan de intake ontvang je een vragenlijst die je invult en terugstuurt. Tijdens het consult kijken we waar de klachten vandaan komen. Wat hierbij goed werkt is om op een holistische wijze te werken. Dat betekent niet alleen naar de klacht en het dier kijken, maar ook naar de omgeving, het verleden en de verbinding tussen het dier en jouwzelf. Hierbij kunnen behandelingen en middelen ingezet worden om het dier weer in balans te krijgen, waardoor de klachten verdwijnen. Ik maak o.a. gebruik van bachbloesem- en lichtremedies, voeding, kruiden, huisdieropstellingen, healing, TTouch en helder waarnemen. Daarnaast zijn er ook praktische zaken die meespelen bij de oorzaak en behandeling van een klacht, zoals de woonplek van het dier, de plaats van de drinkbak of het soort kattenbak dat gebruikt wordt.

Tarieven

Een consult bedraagt €65

  •  De intake duurt 1 uur.
  •  Vervolgafspraken duren 45 minuten.

 

Voor de intake en vervolgafspraken kun je terecht op mijn praktijk in Aduard. Het is ook mogelijk om bij je thuis te komen. Voor afstanden langer dan 25 km breng ik € 0,29 per extra gereden km in rekening.

 

Neem bij spoedsituaties altijd contact op met een dierenarts!