Lichtremedies

In mijn praktijk maak ik gebruik van de lichtremedies 'Animal Healing'. Het is bijzonder om te zien hoe dieren zelf het flesje uitkiezen die ze nodig hebben. De lichtremedies reinigen met hun hogere lichttrilling de lager frequente energetische blokkades die vervolgens worden getransformeerd. Ze hebben een sterk aardende werking en brengen een dier weer in  verbinding met zichzelf. 

 

Lichtremedies ondersteunen dieren bij het oplossen van lichamelijke klachten, angsten, stress en alle vormen van afwijkend gedrag gebaseerd op negatieve ervaringen van het dier. Dieren helen sneller en gemakkelijker dan mensen door wie ze in essentie zijn en hun grote connectie met de Bron. Met deze serie ondersteun je dieren ook in hun ontwikkeling naar meer zelfbewustzijn, eigenheid en grotere sensiviteit. Deze flesjes zijn ook voor mensen. Ze brengen je in verbinding met de dieren en de natuur en geven je een vol liefdesgevoel. Ze helpen kinderen die bang zijn voor dieren, om welke reden dan ook.

 

Dieren kiezen tijdens het consult zelf een flesje dat ze nodig hebben en als dat niet mogelijk is kan ik dat voor ze doen. De lichtremedies zijn veilig in het gebruik en hebben geen bijwerkingen.