Over mij

 

Mijn naam is Janna en ik woon samen met mijn gezin en dieren in Aduard. Ik hou van mijn werk met zowel dieren als mensen en doe dit al jaren met veel plezier. Ik heb de beroepsopleiding Natuurgeneeskunde voor dieren gevolgd en diverse cursussen in deze richting. Ik heb 10 jaar in een Dierenziekenhuis gewerkt en 14 jaar voor de klas gestaan als Docente paraveterinair/dierverzorging. Ik ben ervaren coach en heb inmiddels veel volwassenen en kinderen met uiteenlopende achtergronden begeleid. In 2022 heb ik de Minor Dieren in de zorg afgerond. Op spiritueel vlak heb ik me ontwikkeld doormiddel van Inca inwijdingen, helderziende waarnemingen, Reiki, lichtremedies en door contact met dieren waaronder ook eenhoorns, draken en krachtdieren.

Door mijn hoogsensitiviteit (HSS) kan ik gemakkelijk invoelen wat anderen voelen en mij goed inleven in waarom iemand iets voelt. Ik houd van rust en actie, van contact en alleen zijn. Zaken waar ik steeds weer de balans in zoek. Ik merk veel details op, ben nieuwsgierig, houd van vernieuwing en verandering waardoor ik me steeds blijf ontwikkelen.   

Bij Dierencirkel komt al mijn kennis en (levens)ervaring samen. Als kind communiceerde ik al onbewust met dieren en ik vond het fijn om bij ze te zijn. Ze zijn er altijd voor me geweest, tijdens alle hoogte- en dieptepunten in mijn leven. De Cirkel staat voor volledigheid, verbinding en veiligheid. Maar ook voor het niets, de leegte, de oneindigheid en de absolute vrijheid, door niets gebonden. Bij Dierencirkel is dit allemaal en het is een plek waar dieren en mensen zichzelf mogen zijn.

 

Wees welkom, wat het verhaal van jou of je dier ook is.