Huisdieropstelling

Je kunt een huisdieropstelling inzetten bij alle klachten van je huisdier of jezelf en om antwoord te krijgen op vragen als: Hoe voelt mijn dier zich? Hoe kan mijn probleem opgelost worden? Wat is de beste keuze voor mijn dier? Of gewoon om eens te ervaren wat een huisdieropstelling is en hoe positief het kan werken op de verbinding die je hebt met je huisdier. Mijn ervaring is dat mensen heel anders de deur uit gaan dan dat ze binnen stappen, een heel bijzondere ervaring!

 

Bij de huisdieropstelling zet je beeldjes van de dieren en mensen uit jouw leefomgeving systemisch in een veld (op een tafel). Soms komt hier ook een overleden dier bij. Daarna mag je de beeldjes een voor een aanraken en ga je ervaren wat er bij de verschillende dieren en mensen aanwezig is. Dit komt automatisch naar boven als gevoelens, gedachtes, beelden en misschien wel geur. Het mooie is dat je niks hoeft voor te bereiden of te oefenen, iedereen kan het. Je komt op deze manier achter de essentie van wat er speelt bij jouw dier, bij jezelf of iemand anders binnen jullie veld. 

 

Het is mogelijk om een Bachbloesem- of lichtremedie in te zetten in het veld om blokkades op te heffen. Je mag een flesje met een verdunning van de remedie mee naar huis nemen.